0%
Trin 1 - 1

Få al magien fra Disney!

Tilmeld dig for at modtage specielle tilbud og nyheder om Disneyland® Paris og andre produkter og tjenester fra The Walt Disney-familien af virksomheder via e-mail.

Dine eksklusive fordele

For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit næste besøg har vi oprettet en særlig telefonlinje, som giver dig prioritetsadgang(1) til Disneyland® Paris' ferieeksperter.

Du får også særlige rabatter hos nogle af de samarbejdspartnere, vi har lige i nærheden af Disney® Parks.

 • Eksklusiv fordel til shopping i La Vallée Village
  Elegance behøver ikke at koste en formue, når du handler i outlettet La Vallée Village. Få 10 % rabat på et gavekort til La Vallée Village (2), og forkæl dig selv med eksklusive varer fra nogle af de største navne i modeverdenen, som du finder blot et stenkast fra Disney® Parks.
 • Eksklusive fordele til Sea Life
  Med 32 % rabat på familiepakken(3) og 40 % rabat på entrébilletter ved køb på stedet kan hele familien dykke ned i en fascinerende verden af vand, som ligger lige uden for Disney® Parks. Og der følger også en gratis overraskelse med!
 • Eksklusiv fordel til PanoraMagique
  Få 10 % rabat på dine PanoraMagique-billetter, og nyd en fantastisk oplevelse, når du svæver op i den fortøjede varmluftballon i Disney Village®. Der følger også et gratis postkort (5) med!
 • Buffalo Bill's Wild West Show... med Mickey & venner!
  Galoper til hjertet af The Old West og betal kategori 2 priser for kategori 1(6) pladser til Europas største Disney-dinnershow i Disney Village®.

(1) : Der opkræves dansk telefontakst.
(2) : Tilbud kan benyttes til køb af et gavekort på maks. 100 €. Tilbud kan kun benyttes én gang til og med 31. december 2017 samt én gang i perioden 2. januar 2018 til 31. december 2018. Tilbud kan ikke benyttes til køb af gavekort online. Gavekortet kan benyttes i alle butikker og til alle produkter (dog ikke restauranter og kiosker). Denne eksklusive fordel kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud knyttet til gavekortet.

Vilkår for tilbuddet

(3) Der gives rabat på én familiepakke, som købes på stedet ved akvariets billetsalg.
Tilbuddet er begrænset til 1 familiepakke for en familie på fire personer pr. gyldig e-mailvoucher. Familiepakken kan benyttes af enten 2 voksne og 2 børn eller 1 voksen og 3 børn. Gælder som minimum frem til den 31. december 2018. Rabatten fratrækkes den officielle entrépris, der er fastsat af Sea Life, og som der reklameres med på stedet ved akvariets billetsalg.
Få flere oplysninger om de aktuelle entrépriser på www.visitsealife.com/paris/en.
(4) Der gives rabat på én entrébillet, som købes på stedet ved akvariets billetsalg.
Tilbuddet er begrænset til 1 almindelig entrébillet pr. gyldig e-mailvoucher. Gælder som minimum frem til den 31. december 2018. Rabatten fratrækkes den officielle entrépris, der er fastsat af Sea Life, og som der reklameres med på stedet ved akvariets billetsalg.
Få flere oplysninger om de aktuelle entrépriser på www.visitsealife.com/paris/en/.
(5) : Børnebillet (3-11 år) til 5,40 € i stedet for 6 € Voksenbillet (12 år og opefter) til 10,80 € i stedet for 12 €. Nævnte priser afspejler officielle entrépriser gældende pr. 22. december 2016, og der tages forbehold for ændringer.Turen er gratis for børn under 3 år. Tilbud er gældende til og med 31. december 2018. Tilbud er begrænset til 5 voksen-/børnebilletter pr. gyldig e-mailvoucher, som fremvises sammen med legitimation på modtager af e-mail. Ét gratis postkort pr. gyldig e-mail. Denne eksklusive fordel kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.
(6) Voksenbillet (12 år og opefter) koster 485 DKK pr. stk. i stedet for 595 DKK. Billetter til børn i alderen 3 til 11 år koster 355 DKK pr. stk. i stedet for 465 DKK.
Tilbuddet er gældende til og med 6. november 2018 og reservationer kan laves frem til og med 4. november 2018. Bemærk venligst, at showet ikke finder sted på onsdage og torsdage.
Der kan max købes 6 billetter pr. bestilling. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, kan ikke tilkøbes på billetkontoret og gælder ikke for allerede købte billetter. I showet medvirker mange dyr, der hvirvler meget støv op, og derfor anbefales showet ikke til gæster med astma eller andre luftvejslidelser.
Tilbuddet er gældende for personer, der har accepteret at modtage e-mails, information og tilbud fra Disneyland® Paris.

Trin 1/2

ProfilBesvar venligst ovenstående spørgsmål.
* Obligatoriske felter
Server Fejl . Prøv igen senere.
Geef je mobiele nummer op om aanbiedingen en nieuwtjes te krijgen op je mobiele telefoon.

Tillykke, du er blevet tilmeldt!

Mange tak, vi har registreret din tilmelding.
Du begynder snart at modtage nyheder og tilbud fra os

I mellemtiden kan du læse seneste nyt fra Disneyland® Paris.

mentions